10 weken behandelplan

Nek- & rugpijn methode 10 weken behandelplan

Je hebt al een poosje enorme pijnklachten in je rug, schouder en nek. Het wil maar niet weggaan, ondanks dat je ‘alles’ hebt geprobeerd. Warme baden, sauna, zelf een ontspanningsmassage gaf maar tijdelijke verlichting. Het is goed mogelijk dat het niet helemaal lekker zit in je rug- en nekwervels. Met één Atlas- & Lumbaalbehandeling kan ik veel, maar voor een blijvend resultaat is een behandelplan noodzakelijk. 98% van de klanten heeft geen klachten meer na 10 weken.

Het behandelplan starten we niet zomaar. Tijdens de intake kijk ik wat nodig is en jij moet na de behandeling merkbaar resultaat voelen. Bijna alle klanten ervaren gelukkig een positief resultaat. Hierna kan je kiezen om te starten met het 10 weken behandelplan.

Wat wordt behandeld in het behandelplan

Week 1 tot en met 6:

Tijdens de eerste 6 weken plannen we wekelijks een Atlas- & Lumbaalmassage. Uiteraard bekijk ik vooraf én achteraf de resultaten. Gedurende de behandelperiode zijn alle controles en eventuele extra behandelingen inbegrepen, voor blijvend resultaat.

Ik volg tijdens elke behandeling het 3-stappen-plan:

1. De Atlasmethode

De Atlasmethode is afgeleid van de Dorn-methode, door Dieter Dorn († 19 januari 2011) en bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten inzetbaar. Met deze techniek wordt op een relatief zachte manier het beenlengteverschil opgeheven. Hierbij worden niet gekraakt. De scheefstand in het bekken en wervelkolom wordt op natuurlijke wijze gecorrigeerd door samenwerking tussen Nicolien en jou. Deze methode stimuleert de doorbloeding en het zelf genezend vermogen van het lichaam. In de meeste gevallen heeft de behandeling direct een positief effect op de pijnklachten. Vaak verdwijnt de pijn al grotendeels. Door de Atlasmethode kom je letterlijk helemaal in balans en ben je pijnvrij.

Nek- & rugklachten behandelingen
Erna Vlot

Tijdens het intake-gesprekje voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze wist meteen waar de stramme spieren zaten. De massage was stevig, maar super ontspannend. Voor herhaling vatbaar!

Frank Boukens

Alles vakkundig weggemasseerd, mooiste meteen na afloop voelen dat ik weer ruimte had om te ademen, diep ademen. Heerlijk!

Amanda Bouter

Heerlijk om een massage te krijgen van deze dame. Ze weet wat ze doet en het is heerlijk ontspannen als ze er is.

Joyce Koster

De duo massages zijn heerlijk, een echte aanrader voor iedereen! Je kruipt lekker rozig en ontspannen de bank op.

Bas de Vries

Eerst de pijn daarna de ontspanning 🙂 ben erg blij met de keuze om met massagepraktijk Ontspanning in zee te gaan.

Tanja de Vrind

We hebben al een paar keer mogen genieten van de heerlijke massages. Nicolien is een fijne, kundige masseuse die we iedereen van harte kunnen aanbevelen!

Dorine Stokkel

Prettige handen die weten wat ze doen, beslist een aanrader !

Rogier Oskam

Niks prettiger dan thuis gemasseerd te worden. Een warme prettige professionele masseuse waar je veilig bij voelt en dus zeker kan aanbevelen.

Rachelle Smits

Enorm genoten! Helemaal ontspannen!

Joke Beukeboom-den Hartog

Een heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar.

Wilrieke Wildeman

Fijne massage gehad samen met mijn dochter. Zeker een aanrader!

Patty Swart

Heerlijke massage gehad, lekker ontspannend en de knopen zijn verdwenen.

Sylvia Klepke

Een fijne massage gehad. Stevige hand en voelt goed aan waar de klachten zitten.

Laura Broer

Een pijn reducerende massage gekregen van Nicolien vanwege mijn Fibromyalgie. Nicolien weet waar zij het over heeft, gaf goede informatie en de massage was heerlijk.

Gregory Bosman

Echt heerlijk genoten van een ontspannende massage, echt een super professionele dame. Dit is echt een aanrader.

Iris van Dorssen

De Lomi Lomi massage vond ik vooral erg prettig, heerlijk ontspannend en mooi ritmisch van aard. Deze kan ik zeker aanraden.

Iris van Dorssen

De klassieke ontspanningsmassage is wat steviger en werkt meer op de spieren om knopen weg te masseren.

Maarjanne van Kampen

In een woord super!

Het is voor een blijvend resultaat van groot belang dat je lichaam onder nauwlettende begeleiding de gelegenheid krijgt om zich te herstellen. Tijdens de behandelingen leer ik je ook een aantal eenvoudige handelingen. Hierdoor zorg je in eerste instantie zelf dat je recht komt te staan en dat ook blijft. De methode werkt alleen wanneer jij je strikt aan de adviezen houdt. Doe jij dat niet, dan gebeurt er ook niets.  Het is je eigen verantwoordelijkheid en hiermee heb jij het herstel volledig in eigen hand.

2. Atlas- & Lumbaalmassage

Kenmerkend voor de Atlas- & Lumbaalmassage is de lichte strijking van de rug die voor totale ontspanning zorgt. Hiermee wordt op een natuurlijke manier en zonder druk de wervelkolom in lijn gebracht. Deze massage is zacht, langzaam en door relatief weinig druk leidt dit tot een ongekend diepe en onmiddellijke ontspanning. De behandeling duurt ca. 25 tot 30 minuten en is ook zeker bij klanten met bijvoorbeeld ernstige osteoporose zonder risico.

3. Atlasmassage

Door een nieuw ontwikkelde nek en schouder massagetechniek helpt het pijnklachten en de beperking in het ‘naar links en rechts kijken’ in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier te verminderen. De Atlasmassage voorkomt tevens vervelende napijn of een beurs gevoel. Vooral mensen met hoofdpijn, en diverse arm- en schouderklachten ondervinden vaak snelle verbetering dankzij deze nieuwe massagetechniek.

Week 10:

Vier weken na de laatste behandeling plannen we een controle afspraak. Tijdens deze afspraak lopen we alles nog even na. Mogelijk krijg je nog wat oefeningen en eventuele adviezen mee naar huis. Dankzij de intensieve, onbeperkte begeleiding tijdens de hele behandelperiode zullen jouw nek- en rugklachten vrijwel geheel wegblijven.

De werkwijze

Het behandelplan bestaat uitsluitend uit losse Atlas- & Lumbaalmassages. Omdat dit korte behandelingen zijn, worden deze altijd bij Massagepraktijk Ontspanning ‘in huiselijke sfeer’ gegeven. Deze behandelingen zijn ook mogelijk in combinatie met een ontspanningsmassage.
Wanneer je langskomt staat alles al klaar. Terwijl Nicolien met je de afgelopen week doorneemt, heb jij rustig de gelegenheid om je uit te kleden. Niet helemaal, tot het ondergoed is precies goed. Hou hierbij wel rekening dat er altijd wat olie op je kleding zou kunnen komen. Dat zou zonde zijn van je dure lingerie.

Wat staat er allemaal klaar?

  • Een professionele (houten) massagetafel met comfortabele bekleding.
  • (Ergonomische) massagestoel
  • Verschillende op kokosolie gebaseerde oliën. Sommige met therapeutische etherische oliën zoals Tea Tree, Eucalyptus of Lavendel.
  • Thaise kruidenbalsem.
  • Een aantal handdoeken.
  • Hygiënische doeken voor de hoofdsteun.
Gevoeligheid 70%
0%
Werkzaam bij nekklachten 98%
0%
Werkzaam bij spanningshoofdpijn 85%
0%
Werkzaam bij rugklachten 98%
0%
Verbetering van flexibiliteit 75%
0%

Nicolien kan de Atlas- & Lumbaalmassage zowel zittend op de massagetafel als op een (ergonomische) stoel uitvoeren. Je bent ontkleed tot aan je ondergoed. Tijdens de correctie wordt gebruikt gemaakt van een Thaise kruidenbalsem, waardoor de spieren sneller warm worden en de behandeling soepeler gegeven kan worden. Met de massage die erop volgt wordt gebruik gemaakt van een beperkte hoeveelheid massage-olie en mogelijk weer de Thaise kruidenbalsem.

De Atlas- & Lumbaalmassage zelf duurt ongeveer 25 tot 30 minuten en bestaat uit een Atlas correctie en een Lumbaal correctie. Zodra we klaar zijn kom je voorzichtig van de tafel af en beweeg je rustig nog je armen en benen.

Doorverwijzing

De Atlas- & Lumbaalmassage bestaat uit een volkomen veilige reeks van behandelingen. Bij de geringste twijfel met betrekking tot de klachten word je altijd eerst doorverwezen naar een reguliere arts, therapeut of medisch specialist.

Advies na een Atlas- & Lumbaalmassage

Direct na de massages is het verstandig om een groot glas water te drinken. Je lichaam moet alle losgekomen antistoffen afvoeren en heeft hiervoor vocht nodig. Neem ook even een half uurtje rust. Ga dus niet direct fysiek of mentaal aan de slag. Neem even je tijd om bij te komen.
Na het half uurtje of later op de dag kan je ook een wandeling maken van 15 tot 30 minuten. Niet te kort en niet te lang. Net voldoende om alle spieren even in beweging te brengen. Dat helpt bij het verwerken van alle vrijgekomen stoffen en hormonen in je lichaam. Bovendien is het ook verhelderd voor je hoofd.

Afhankelijk van je klachten kan je na een week al een nieuwe massage krijgen. De meeste klanten kiezen voor een maandelijkse massage, puur voor het onderhoud. Heb je na 1 tot 2 weken weer klachten? Twijfel niet en maak een nieuwe afspraak via de online boekingsagenda of persoonlijk via de telefoon. Bij acute klachten is een wekelijkse herhaling aan te bevelen. Je kan ook kiezen voor het 10 weken behandelplan voor een blijvend resultaat.

Wil je pijnvrij zijn?

 Bestel vandaag nog het 10 weken behandelplan voor 299,-

Disclaimer:

De Atlas- & Lumbaalmassage is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. Ondanks dat de meeste cliënten van mij aangeven dat ze een ongekend positief resultaat hebben ervaren bij deze methode, is dit per persoon verschillend. Ik kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de Atlas Lumbaal correctie.

Bij medische klachten dient u evenwel eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan.