Over Nicolien Ietswaard2017-12-10T21:28:06+00:00

Over Nicolien Ietswaard

Ik ben moeder van 2 prachtige dochters en samen met mijn man en kinderen woon ik in Alphen aan den Rijn.

Mijn beleving is dat iedereen tegenwoordig maar druk en haastig is. Hierdoor besteden we (te) weinig aandacht voor ons zelf en onze ontspanning van lichaam en geest. Vaak zijn we ons niet bewust van de spanningen die we elke dag onopgemerkt oppakken. Deze spanningen kunnen zich na verloop van tijd gaan uiten. Dit kan zijn in pijn, het gevoel te hebben dat u overloopt of emotionele uitingen.

Graag help ik u met het verlichten van uw stress en spanningsklachten door middel van massage. Echter massage alléén is niet de volledige oplossing voor deze spanningen. Ze dragen wel bij aan om even tot uzelf te komen en lichaam en geest weer één te laten worden.  U zet dan de eerste stap naar het los laten van die lichamelijke en geestelijke spanningen.

Door de vele verschillende massage technieken die ik gebruik krijgt elk mens weer rust in zijn hoofd en gaan er energie stromingen lopen door het lichaam.

Wanneer ik masseer ben ik helemaal in mijn element. Ik leg graag de nadruk op rust en aandacht. Bij die rust en aandacht vind ik het ook erg belangrijk dat u zich op hun gemak voelen. Hierdoor heb ik er voor gekozen om mijn massagepraktijk laagdrempelig te houden en kom daarom graag nar u toe. Doordat u in uw vertrouwde omgeving bent, ervaart u sneller een vertrouwd gevoel en hierdoor kan een u eerder ontspannen en tot rust komen.

Graag ontmoet ik u binnenkort tijdens uw kennismakingsmassage.

Nicolien Ietswaard
Nicolien Ietswaard

Opleidingen

Ik heb de volgende opleidingen genoten:

 • Massage opleiding bij ‘Massage in Beweging’ in Alphen aan den Rijn.
  • Ontspanningsmassage door Edwin Ranzijn
  • Stoelmassage door Edwin Ranzijn
  • Lomi Lomi massage door Willem
 • Cursus Hot Stone massage bij ‘Massage in Beweging’ door Jan
 • Cursus buikmassage bij ‘Massage opleidingen Lian Bart’
 • Cursus AromaTouch massage bij ‘DoTerra’
 • Cursus Honing Bindweefsel massage bij ‘Massage opleidingen Lian Bart’

Per februari 2018 start ik ook met de opleiding Altlasmassage bij BackBalance Nederland.
Na deze opleiding kan ik u nog beter van dienst zijn met uw rug- en nekklachten.