Reiki behandeling

Reiki behandeling

Het is einde werkdag. Je hebt een drukke dag gehad en eigenlijk heb je het gevoel dat hij voorbij gevlogen is. Maar wat heb je allemaal gedaan, denk je. Het is zo’n puinhoop in je hoofd, dat je nauwelijks kunt nadenken. Het lijkt wel alsof een helm op je hoofd zit en stiekem tikt een klein hamertje op de achtergrond. Je hoofd is aan rust toe. Even ontspannen en nergens meer aan denken. Eenmaal thuisgekomen plof je op de bank en voel je de energie je lichaam verlaten. Je wrijft over je voorhoofd en merkt dat het verlicht.

Dat is wat Reiki voor jou kan doen: verlichten. Het lijkt wat zweverig en misschien is het ook wel zo. Maar Reiki is geen religie of geloof. De universele energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging op bepaalde delen van je lichaam en hoofd. Tijdens de behandeling gaat de lichaamsenergie van jou over naar de masseur. Het Japanse woord Rei betekent dan ook universeel en Ki betekent levensenergie.

Alle mensen hebben energie nodig om te leven, om te groeien en om te herstellen van ziekte. Deze energie is altijd en overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, geest en gevoel. Reiki stimuleert op een natuurlijke manier de zelfhelende werking van ons lichaam. Hiermee komen verschillende processen in je lichaam op gang en worden giftige stoffen afgestoten. Sommige mensen merken dit in hun stoelgang, bij anderen komen allerlei emoties los. Een Reiki behandeling helpt bij het opheffen van blokkades van problemen die er al langere tijd kunnen zitten en momenteel ongemerkt een belemmering vormen voor je lichaam. Reiki kan geen schade aanrichten. Het is altijd een positief werkende en helende energie. Het brengt rust in een drukke en stressvolle tijd en kan leiden tot diepe ontspanning.

Reiki behandeling
Erna Vlot

Tijdens het intake-gesprekje voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze wist meteen waar de stramme spieren zaten. De massage was stevig, maar super ontspannend. Voor herhaling vatbaar!

Frank Boukens

Alles vakkundig weggemasseerd, mooiste meteen na afloop voelen dat ik weer ruimte had om te ademen, diep ademen. Heerlijk!

Amanda Bouter

Heerlijk om een massage te krijgen van deze dame. Ze weet wat ze doet en het is heerlijk ontspannen als ze er is.

Joyce Koster

De duo massages zijn heerlijk, een echte aanrader voor iedereen! Je kruipt lekker rozig en ontspannen de bank op.

Bas de Vries

Eerst de pijn daarna de ontspanning 🙂 ben erg blij met de keuze om met massagepraktijk Ontspanning in zee te gaan.

Tanja de Vrind

We hebben al een paar keer mogen genieten van de heerlijke massages. Nicolien is een fijne, kundige masseuse die we iedereen van harte kunnen aanbevelen!

Dorine Stokkel

Prettige handen die weten wat ze doen, beslist een aanrader !

Rogier Oskam

Niks prettiger dan thuis gemasseerd te worden. Een warme prettige professionele masseuse waar je veilig bij voelt en dus zeker kan aanbevelen.

Rachelle Smits

Enorm genoten! Helemaal ontspannen!

Joke Beukeboom-den Hartog

Een heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar.

Wilrieke Wildeman

Fijne massage gehad samen met mijn dochter. Zeker een aanrader!

Patty Swart

Heerlijke massage gehad, lekker ontspannend en de knopen zijn verdwenen.

Sylvia Klepke

Een fijne massage gehad. Stevige hand en voelt goed aan waar de klachten zitten.

Laura Broer

Een pijn reducerende massage gekregen van Nicolien vanwege mijn Fibromyalgie. Nicolien weet waar zij het over heeft, gaf goede informatie en de massage was heerlijk.

Gregory Bosman

Echt heerlijk genoten van een ontspannende massage, echt een super professionele dame. Dit is echt een aanrader.

Iris van Dorssen

De Lomi Lomi massage vond ik vooral erg prettig, heerlijk ontspannend en mooi ritmisch van aard. Deze kan ik zeker aanraden.

Iris van Dorssen

De klassieke ontspanningsmassage is wat steviger en werkt meer op de spieren om knopen weg te masseren.

Maarjanne van Kampen

In een woord super!

Wat wordt behandeld in een Reiki behandeling

Tijdens de Reiki behandeling word je hele lichaam behandeld via een aantal punten door middel van handoplegging. Je kan het gewoon voelen. De één voelt tijdens de behandeling warmte of hitte. De ander voelt een tinteling. Zeker in het begin kan het zijn dat de ontvanger helemaal niets voelt. Door regelmatig behandelingen te ondergaan kan dit gevoel zich wel verder ontwikkelen.

Direct een Reiki behandeling van 45 minuten voor 47,- boeken

Liever iedere maand een Reiki behandeling?

Sluit dan een voordelig abonnement af of neem een strippenkaart.

Laden...

Kies voor een Reiki behandeling de ‘Losse massage naar keuze’. Bij de keuzes vind je de Reiki behandeling.

De werkwijze

Bij een massage aan huis komt Nicolien naar jou toe op de geboekte tijd en plaats. Je ziet haar aankomen in de duidelijk herkenbare auto van Massagepraktijk Ontspanning. Eenmaal aangebeld heeft ze een grote tas mee en natuurlijk een massagetafel. Hiervoor heeft ze in de (huis)kamer wat ruimte nodig. Minimaal 1,50 x 2,50 meter.

Tijden de Reiki behandeling houd je gewoon je kleding aan. Het is geen fysieke massage waarbij olie gebruikt wordt. Uiteraard is de Reiki behandeling wel te combineren met een ontspanningsmassage. Vraag ernaar tijdens de massage.

Wat heeft ze allemaal meegenomen?

  • Een professionele (houten) massagetafel met comfortabele bekleding.
  • Etherische oliën van DoTerra met ontspannende werking
  • Ontspannende muziek.
Ontspanningsniveau 90%
0%
Gevoeligheid 10%
0%
Werkzaam bij stress 95%
0%
Werkzaam bij vermoeidheid 80%
0%
Werkzaam bij hoofdpijnklachten 70%
0%

Tijdens de massage hoor je rustige achtergrond muziek. de behandeling kan zowel op een stoel als liggend op de massagetafel gegeven worden. Na 45 tot 50 minuten is de behandeling klaar.

Advies na een Reiki behandeling

Direct na de behandeling is het verstandig om een groot glas water te drinken. Je lichaam moet alle losgekomen antistoffen afvoeren en heeft hiervoor vocht nodig. Neem ook even een half uurtje rust. Ga dus niet direct fysiek of mentaal aan de slag. Neem even je tijd om bij te komen.
Na het half uurtje of later op de dag kan je ook een wandeling maken van 15 tot 30 minuten. Niet te kort en niet te lang. Tijdens de wandeling geniet je van de rust om je heen, waarbij je aan niets hoeft te denken. Even genieten van de rust in je hoofd. Dat helpt bij het verwerken van alle vrijgekomen stoffen en hormonen in je lichaam.

Afhankelijk van je klachten kan je na een week al een nieuwe behandeling krijgen. De meeste klanten kiezen voor een maandelijkse reiki behandeling, puur voor het onderhoud. Heb je na 1 tot 2 weken weer klachten? Twijfel niet en maak een nieuwe afspraak via de online boekingsagenda of persoonlijk via de telefoon.

Wil je kennismaken?

Ontvang de eerste reiki behandeling van 45 minuten voor € 35,-
Dat is 25% korting op het normale tarief!